Udaberrian eta udazkenean komedianteak herrira

Udaberrian eta udazkenean komedianteak herrira <p>Udazkenean eta udaberrian komedianteak etortzen ziren. Amaiako plazan eta Beheko plazan egoten ziren. Antxoa diruaren bila etortzen omen ziren komedianteak. Antxoen dirua diru freskoa zen eta sarritan ume-umetatik hasten ziren fabrikara lanera. Inspektorea etortzen zenean umeak etxera bidaltzen zituzten, ez zitzan ikusi. Komedianteak zirkoaren antzeko funtzioak egiten zituzten. Etxeko aulkiak hartuta joaten ziren komedianteak ikustera. Amaia hotela.</p>