Janari garbiaren garrantzia eta hondar-lurraren onurak
Hizlaria(k):
Eizagirre Ayerza, Florentino
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZAR-146-031 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Lehen janaria behar bezala ez garbitzeagatik etortzen ziren gaitzak, besteak beste, tifusa. Hondar-lurrean landatutako barazkiak, hala ere, zeuden onenetakoak omen ziren.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Eider Etxeberria
- Data: 2011(e)ko urriaren 05a
- Iraupena: 0:02:43
- Erref: ZAR-146/031
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!