Gaztetako anekdotak

Behin gurdi gainetik erori, eta usaimena galdu zuen. Beste batean, euritan zihoazela lagun-taldean, mandoa irristatu eta han izandako erreakzioak kontatzen ditu.

- Ta zure anekdotikan?
- Ba anekdotak, badakizu, beti izaten dia, baiño momentu hontan ez dia asko gogoratzen... Ba, batian goatzen naiz, [...] nentorrela, karro gaiñetikan erori nintzan, ta zortzi egunian klinikan eon nintzan kokotian kolpia hartuta, ta usaya galdu nun, ta harrezkeotikan usaiikan gabe nao. Bai, beste batian’e, goatzen naiz, mutil koskor mordo batekin banijoan, ta euriya hasi zan, ta azkarregi guazen, ta labaindu zan mandua, ta erori, ta nahiko larri. Han danak umiak nearrez batzuk, eta besteak parrez, ta holaxe gertatu zan. Holakotxe batzuk bai, baiño momentu hontan ez dia, ez naiz geyo goatzen.

Egilea(k): Aitor Loidi