Boxeorako non entrenatzen ziren

Boxeorako non entrenatzen ziren <p>Boxeoan jokatzeko egiten zituzten entrenamenduak. Giro ona zenean hondartzan eta bestela "zimitaioan" entrenatzen ziren; hobeak zirenak 'C&iacute;rculo'-ko ring-ean edo Hotel Miramar-en. Amak animatu egiten zituen edozein kirol egiteko, baina boxeatzen ez zion uzten eta ezkutuka ibiltzen zen.</p>

Tamaina:

Boxeoan jokatzeko egiten zituzten entrenamenduak. Giro ona zenean hondartzan eta bestela "zimitaioan" entrenatzen ziren; hobeak zirenak 'Círculo'-ko ring-ean edo Hotel Miramar-en. Amak animatu egiten zituen edozein kirol egiteko, baina boxeatzen ez zion uzten eta ezkutuka ibiltzen zen.