Baserriko ohiturak; janaria
Hizlaria(k):
Eizagirre Uranga, Antonio
;
Uria Mancisidor, Pakita
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZAR-009-018 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Zer jaten zuten: babarrunak eta azak bazkaltzeko eta porru-patatak afaltzeko. Taloa eta esnea ere egunero jaten zuten. Txerria hiltzen zen urtero baserrian eta etxeko txorizoa eta odolkiak izaten zituzten.
- Proiektua: Zarautz Hizketan - Zarauzko euskara eta ahozko ondarea
- Elkarrizketatzailea(k): Belen Maiz - Fernando Muniozguren - Miren Zabaleta
- Data: 2004(e)ko abenduaren 21a
- Iraupena: 0:01:29
- Erref: ZAR-009/018
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko lanak » Abere-hiltzea
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!