Etxeko janaria eta prezioak
Hizlaria(k):
Atxaga Fernandez, Axun
;
Atxaga Fernandez, Maria Josefa
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan URN-025-022 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Haragia erosten zutenean, eltzerako izaten zen, denentzako moduan egon zedin. Arraina ere jaten zuten etxean: lehen zer prezio zuen azaltzen dute. Lehen haragia arraina baino merkeagoa zen. Kalean bizi zirela ere txerriak hazten zituzten.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Ansa
- Data: 2010(e)ko otsailaren 15a
- Iraupena: 0:01:55
- Erref: URN-025/022
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriko bizimodua , Ekonomia eta industria » Langileen arteko harremana eta langile-mugimenduak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!