Etxarri Aranatz (Nafarroa)

Txerriaren pertza

Txerriaren pertza Txerriaren pertza prestatzeko tximinian sua egin eta patata azalak, patatak, naboak... egosten zituzten. Txerria ondoren hil egiten zuten, eta jan egiten zuten, baina hori ere ongi neurturik, urte osorako iritsi behar zelako.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ETX-024-015 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Txerriaren pertza prestatzeko tximinian sua egin eta patata azalak, patatak, naboak... egosten zituzten. Txerria ondoren hil egiten zuten, eta jan egiten zuten, baina hori ere ongi neurturik, urte osorako iritsi behar zelako.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia