Tolosa (Gipuzkoa)

Elgoibarko institutuan lanean; Euskara mintegiko kideak

Elgoibarko institutuan lanean; Euskara mintegiko kideak Elgoibarren euskararen egoerari izugarrizko buelta eman zitzaiola uste du. Ikasketak bukatu ostean Elgoibarko institutuan lan egiteko aukera izan zuen. Hango euskara mintegiko kide ziren Angel Ugarteburu, Andres Alberdi, Iñasio Garmendia, Miriam Villasante... Lan izugarria egin zuten bai institutua eta bai ikasmateriala euskaratzen eta erreferenteak izan ziren. Urte asko egin zituen han lanean eta asko ikasi zuen. Garai hartan jada D eredua zen nagusi institutuan.