Taloa jateko moduak
Hizlaria(k):
Jauregi Maiza, Valentina
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan TOL-011-007 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Talo onak egiteko eskuak oso garrantzitsuak ziren. Taloa esnearekin, urdaiarekin, txorizoarekin, gaztarekin... jaten zuten.
- Auzoa: Bedaio
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Miren Artetxe
- Data: 2009(e)ko abenduaren 02a
- Iraupena: 0:02:06
- Erref: TOL-011/007
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!