Tolosa: Jatekoa eta edatekoa
Gaiak »
Ohiturak eta bizimodua »
Elikadura »
Jatekoa eta edatekoa
Edariak, janariak, dietak
Pasarteak
# | Titulua | |
1 |
Ardiki eta gazta faltarik ez |
|
2 |
Bazkaritan, babarruna eta patata |
|
3 |
Gosaria eta bazkaria |
|
4 |
Janaria kontserbatzeko moduak |
|
5 |
Taloa, ez; ogia, bai |
|
6 |
Ogia egiten eta labea garbitzen |
|
7 |
Dendan bizitutako anekdotak |
|
8 |
Arroz-esnea egiteko errezeta berezia |
|
9 |
Betelura bizikletaz, haragi bila |
|
10 |
Taloa jateko moduak |
|
11 |
Gerraostean goserik ez zuten pasa |
|
12 |
Afaltzeko, "eltzeko hondoa" |
|
13 |
Umeek sagardoa tamainan edateko gaitasuna |
|
14 |
Menuak |
|
15 |
Jan faltarik ez |
|
16 |
Jateko kontuak |
|
17 |
San Joanetako bazkaria |
|
18 |
Taloa nola egiten den |
|
19 |
Auzolanetako janari berezia |
|
20 |
Janaria kontserbatzeko moduak |
|
21 |
Arroz-esnea leihotik ostu |
|
22 |
Taloa egiteko errezeta |
|
23 |
Irin eta ardo bila, zortzi urterako |
|
24 |
Ardoa eta mikeleteak |
|
25 |
Solomoak eta txorizoak oliotan, udarako |
|
26 |
Apustularien elikadura |
|
27 |
Ahia umearentzat |
|
28 |
Arrautzak, etxerako |
|
29 |
Igandetako bazkaria |
|
30 |
Gereziak eta "paxientxiak", luxoa |
|
31 |
Gabonetako afariko menua |
|
32 |
Umeak eta aitona |
|
33 |
Eguberritan, kapoiak |
|
34 |
Urkizun, dibertsiorik ez |
|
35 |
Baserriak emandakotik |
|
36 |
Diruarekin haragia, sardina zaharra... erosi |
|
37 |
Mahaian, gurasoak beti toki berean |
|
38 |
Arropa garbiketa I |
|