Soraluze (Gipuzkoa)

Etxekoek etxekoen berri

Etxekoek etxekoen berri <p>Soraluzera ezkondu zen arte, Bergarako Osintxu auzoan bizi izan zen. Abizenak aldatu zituenean, bere anai-arrebek jakin zuten Inazio ez zela etxean jaiotakoa. Osintxun eskolatu zen, zazpi urterekin, Kontxa Ega&ntilde;a eta Paka izeneko maistrekin. 14 urterekin hasi zen lanean Eibarren, Txantoianena pistola lantegian, <em>Pistolas Star</em>en, 1931. urtean.</p>

Tamaina:

Soraluzera ezkondu zen arte, Bergarako Osintxu auzoan bizi izan zen. Abizenak aldatu zituenean, bere anai-arrebek jakin zuten Inazio ez zela etxean jaiotakoa. Osintxun eskolatu zen, zazpi urterekin, Kontxa Egaña eta Paka izeneko maistrekin. 14 urterekin hasi zen lanean Eibarren, Txantoianena pistola lantegian, Pistolas Staren, 1931. urtean.