Antxoa kontserbatzeko prozesua
Hizlaria(k):
Calafel Trecet, Manoli
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan PAS-009-044 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Antxoa asko harrapatzen zenean, arrantzale bakoitzak antxoa kopuru bat eramaten zuen etxera. Manolik bizilagun batekin gazitzen zuen antxoa etxeko biltegian. Antxoa gatzunetan jartzea, garbitzea (tripak eta burua kentzea), potoetan sartzea... nola egiten zuten azaltzen du.
- Auzoa: Donibane
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Idoia Etxeberria
- Data: 2011(e)ko apirilaren 04a
- Iraupena: 0:04:14
- Erref: PAS-009/044
- Kodifikatzailea: Ainitze Oruesagasti
- Gaia(k): Itsasoa » Arrantza-kanpainak » Antxoa , Ekonomia eta industria » Lan-prozesuak , Itsasoa » Lehorreko lanak » Lehorreko lanak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!