Karrozerian egurrezko karroak egiten zituzten

Karrozerian egurrezko karroak egiten zituzten Karrozeria zuten etxe azpian, etxeko hiru semeak bertan aritzen ziren lanean, aitarekin. Egurrezko karroak egiten zituzten. Egur haitza eta alkazia erabiltzen zuten gehien, mendira joaten ziren egur bila. Egurra mozteko esku zerrak erabiltzen zituzten, mota guztietakoak, denborarekin makinaria jarri zen eta asko erraztu zen lana. Bera bulego lanetan aritzen zen gehiago. Aitak jarri zuen tailerra, eta egun bere semeetako batek jarraitzen du bertan lanean, karroen ordez kotxeak egiten dituelarik.