Otxandio (Bizkaia)

Mezak eta kongregazioak

Mezak eta kongregazioak <p>Domeka goizean mezara joaten ziren, eta arratsaldean, berriz, arrosario mezara. Neska ezkongabeak <em>Hijas de Mar&iacute;a</em> kongregazioko kideak izaten ziren. Mezara begizta urdin handi batekin joaten ziren. Mutilek, ordea, San Luis kongregazioa zuten. Mirenen gizona <em>Adoradores Nocturnos</em> elkarteko kide izan zen. Eguen Santu gauean elizara joaten ziren errezatzera. Errezu zati bat esaten du Pilarrek. Lo ezinka dagoenean elizako kanta guztiak abesten omen dizkio bere buruari.</p>

Tamaina:

Domeka goizean mezara joaten ziren, eta arratsaldean, berriz, arrosario mezara. Neska ezkongabeak Hijas de María kongregazioko kideak izaten ziren. Mezara begizta urdin handi batekin joaten ziren. Mutilek, ordea, San Luis kongregazioa zuten. Mirenen gizona Adoradores Nocturnos elkarteko kide izan zen. Eguen Santu gauean elizara joaten ziren errezatzera. Errezu zati bat esaten du Pilarrek. Lo ezinka dagoenean elizako kanta guztiak abesten omen dizkio bere buruari.