Orozko (Bizkaia)

'Hika Teatroa'-n aktore izatetik zuzendari izatera

'Hika Teatroa'-n aktore izatetik zuzendari izatera <p>'Hika Teatroa'-n aktore moduan hasi zen eta geroago zuzendari lanak ere egiten zituen. Ama izan ondoren, "Ai ama!" (2002) lana sortu zuten eta momentu horretan denbora batez eszena gainean ez egoteko erabakia hartu zuen. Antzerkigile eta zuzendari lana zenbat gustatzen zitzaion konturatu zen orduan. Arantxa Iturberekin batera aritu zen 10 bat urtez. Hainbat lan idatzi zituzten: "Ai ama!", "Ixa", "Aitarekin bidaian", "Koadernoa zuri", "Zeta"... Azken urteetan Iturbe gabe dabil.</p>