Eguneroko otorduetako jakiak
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Munduate Altuna, Trini
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ORD-011-013 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Eguneroko otorduetan haragiarekin egindako zopa, babarrunak eta abar jaten zituzten. Danbolinean gaztainak erreta jateko ohitura zuten. Haragia eta berdura kaletik erosten zituzten, etxean ez baitzuten ganadurik eta baratzerik.
- Proiektua: Ordiziako euskara
- Elkarrizketatzailea(k): Karmele Etxabe - Larraitz Garmendia
- Data: 2004(e)ko apirilaren 23a
- Iraupena: 0:01:42
- Erref: ORD-011/013
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Emalea: Ordiziako Udala
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!