1 |
Eguneroko otorduak |
|
2 |
Txerrikiaren kontserba; odolkiak banatzeko ohitura |
|
3 |
Txerrikia lehortzeko piper-hautsa eman |
|
4 |
Otorduetan denetik jaten zuten |
|
5 |
Sagarrak eta gaztainak biltzen |
|
6 |
Txerri-hiltzea eta honen inguruko ohiturak |
|
7 |
Txerri-hiltzea eta ogia egitea |
|
8 |
Eguneroko jakiak; angulak merke-merke |
|
9 |
Odolki eta txorizoak oparitan auzora |
|
10 |
Otorduetako jakiak |
|
11 |
Otorduetan txerrikia nagusi |
|
12 |
Eguneroko otorduetako jakiak |
|
13 |
Otorduetako jatekoa |
|
14 |
Haragia mantentzeko, gazi-kutxa |
|
15 |
Ipuinak etxean; ohitura zaharrak |
|
16 |
Otorduetako jakiak |
|
17 |
Sagardotegiko ohiturak lehen |
|
18 |
Jatekoa |
|
19 |
Esnezalearekin zeukaten tratua |
|
20 |
Etxeko janaria, eta patata jateko ohitura berria |
|
21 |
Arraina asko eta merke |
|
22 |
Txoriak jaten zituztenekoa |
|
23 |
Postrea: sagarra egosia edota arroz-esnea |
|
24 |
Haragia gazi kutxan kontserbatzen zuten |
|
25 |
Egun seinalatuetan, jaki bereziak |
|
26 |
Eguneroko otorduetan zopa eta eltzekoa |
|
27 |
Zer jaten zuten normalean eta ospakizun berezietan |
|
28 |
Sagardotegiak Ordizian |
|
29 |
Oilaskoa, otordu berezietarako |
|
30 |
Lehenago haragirik ez jateko |
|
31 |
Taloa eta artoa eguneroko jakiak |
|
32 |
Oilaskoa egun berezietako jaki |
|
33 |
Eguneroko otorduetako jakiak |
|
34 |
Aita arotza; ama baserriko lanetan |
|
35 |
Txerriak gizendu eta saldu egiten zituzten |
|
36 |
Odolki, txorizo eta taloak, etxean eginak |
|
37 |
Eguneroko otorduetako jakiak |
|
38 |
Egun berezietako otorduak |
|
39 |
Eguneroko otorduetan, potajea nagusi |
|
40 |
Txerria hildakoan apaizari ordaina |
|
41 |
Labesuan ogia egiten zuten |
|
42 |
Garbantzua, egun berezietako jaki |
|
43 |
Asteazkenetako kaleko jakia: "boladua" |
|
44 |
Eguneroko otorduetako jakiak |
|
45 |
Txipiroiak eta oilaskoa egun berezietan |
|
46 |
Tabernak nola funtzionatzen zuen |
|
47 |
Oilaskoa, egun berezietako jaki preziatua |
|
48 |
Otorduetako jakiak |
|
49 |
Garaian-garaiko jakiak saltzen ziren azokan |
|