| 1 |
Eguneroko otorduak |
|
| 2 |
Txerrikiaren kontserba; odolkiak banatzeko ohitura |
|
| 3 |
Txerrikia lehortzeko piper-hautsa eman |
|
| 4 |
Otorduetan denetik jaten zuten |
|
| 5 |
Sagarrak eta gaztainak biltzen |
|
| 6 |
Txerri-hiltzea eta honen inguruko ohiturak |
|
| 7 |
Txerri-hiltzea eta ogia egitea |
|
| 8 |
Eguneroko jakiak; angulak merke-merke |
|
| 9 |
Odolki eta txorizoak oparitan auzora |
|
| 10 |
Otorduetako jakiak |
|
| 11 |
Otorduetan txerrikia nagusi |
|
| 12 |
Eguneroko otorduetako jakiak |
|
| 13 |
Otorduetako jatekoa |
|
| 14 |
Haragia mantentzeko, gazi-kutxa |
|
| 15 |
Ipuinak etxean; ohitura zaharrak |
|
| 16 |
Otorduetako jakiak |
|
| 17 |
Sagardotegiko ohiturak lehen |
|
| 18 |
Jatekoa |
|
| 19 |
Esnezalearekin zeukaten tratua |
|
| 20 |
Etxeko janaria, eta patata jateko ohitura berria |
|
| 21 |
Arraina asko eta merke |
|
| 22 |
Txoriak jaten zituztenekoa |
|
| 23 |
Postrea: sagarra egosia edota arroz-esnea |
|
| 24 |
Haragia gazi kutxan kontserbatzen zuten |
|
| 25 |
Egun seinalatuetan, jaki bereziak |
|
| 26 |
Eguneroko otorduetan zopa eta eltzekoa |
|
| 27 |
Zer jaten zuten normalean eta ospakizun berezietan |
|
| 28 |
Sagardotegiak Ordizian |
|
| 29 |
Oilaskoa, otordu berezietarako |
|
| 30 |
Lehenago haragirik ez jateko |
|
| 31 |
Taloa eta artoa eguneroko jakiak |
|
| 32 |
Oilaskoa egun berezietako jaki |
|
| 33 |
Eguneroko otorduetako jakiak |
|
| 34 |
Aita arotza; ama baserriko lanetan |
|
| 35 |
Txerriak gizendu eta saldu egiten zituzten |
|
| 36 |
Odolki, txorizo eta taloak, etxean eginak |
|
| 37 |
Eguneroko otorduetako jakiak |
|
| 38 |
Egun berezietako otorduak |
|
| 39 |
Eguneroko otorduetan, potajea nagusi |
|
| 40 |
Txerria hildakoan apaizari ordaina |
|
| 41 |
Labesuan ogia egiten zuten |
|
| 42 |
Garbantzua, egun berezietako jaki |
|
| 43 |
Asteazkenetako kaleko jakia: "boladua" |
|
| 44 |
Eguneroko otorduetako jakiak |
|
| 45 |
Txipiroiak eta oilaskoa egun berezietan |
|
| 46 |
Tabernak nola funtzionatzen zuen |
|
| 47 |
Oilaskoa, egun berezietako jaki preziatua |
|
| 48 |
Otorduetako jakiak |
|
| 49 |
Garaian-garaiko jakiak saltzen ziren azokan |
|