Errepidean jolasean

Errepidean jolasean <p>Jesusek eskolatik alde egin eta gero beste hiru maistra egon ziren auzoko eskolan. Bera 14 urterekin <em>Garai</em> lantegian hasi zen lanean. Errepidean jolasten zuten futbolean. "Txirikiletan" garizumako jolasa izaten zen. Auzoko neska-mutil taldeak elkartzen ziren txirikiletan jolasteko errepidean.</p>

Tamaina:

Jesusek eskolatik alde egin eta gero beste hiru maistra egon ziren auzoko eskolan. Bera 14 urterekin Garai lantegian hasi zen lanean. Errepidean jolasten zuten futbolean. "Txirikiletan" garizumako jolasa izaten zen. Auzoko neska-mutil taldeak elkartzen ziren txirikiletan jolasteko errepidean.