Etxeko jakiak
Hizlaria(k):
Kortabarria Agirre, Jose Mari
Etxean txerriak hazten zituzten etxerako edota salmentarako. Gazurarekin eta etxeko berdura eta soberakinekin gobernatzen zituzten txerriak. Ardikiarekin egindako zezina eta gaztainak (bere garaian) ere ohikoak ziren etxeko elikaduran; baita etxean egindako ogia eta taloak ere.
- Proiektua: Deba eskualdeko ahotsak - Oñati
- Elkarrizketatzailea(k): Aintzane Agirrebeña - Kepa Elortza
- Data: 2008(e)ko abenduaren 02a
- Iraupena: 0:03:31
- Erref: ONA-053/020
- Kodifikatzailea: Kepa Elortza
- Gaia(k): Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriko bizimodua
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!