Zerbitzariak non-noiz lan egiteko antolatzeko modua
Hizlaria(k):
Gaztelumendi Urruzola, Maritxu
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan OIA-118-006 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Kamarera talde bat arduratzen zen, jatetxeen beharren arabera, zerbitzari gehiago deitzeaz.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Aitor Errazkin
- Data: 2015(e)ko martxoaren 14a
- Iraupena: 0:02:56
- Erref: OIA-118/006
- Kodifikatzailea: Aitor Errazkin
- Gaia(k): Aisia » Taberna giroa » Tabernak eta jatetxeak , Familia eta harremanak » Lagunartea eta familia » Umetako lanak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!