Zahagiak eta garrafoiak
Hizlaria(k):
Barandika Berrojalbiz, Jesus
;
Goikoetxea Enbeita, Feli
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MUX-021-034 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Ardoa beti zahagietan izaten zuten, 90 kilokoak. Ardoa garrafoian saltzen zuten, 8 litroko garrafoietan. Gabonetan zahagia hasi eta bukatu egiten zuten. Bilboko Arratetik ekartzen zuten, alondigatik. Astean bi zahagi inguru saltzen zituzten.
- Proiektua: Muxikako ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Nerea Goiria Mendiolea
- Data: 2010(e)ko uztailaren 21a
- Iraupena: 0:01:49
- Erref: MUX-021/034
- Kodifikatzailea: Nerea Goiria Mendiolea
- Gaia(k): Aisia » Taberna giroa » Tabernak eta jatetxeak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!