Mutriku (Gipuzkoa)

Meza ondoren, lanera

Meza ondoren, lanera Larunbatetan lan egiten behar izaten zen baserrian. Igandetan, berriz, goizeko zazpiretako mezara joaten ziren. Meza ondoren, etxeratu, arropa aldatu eta jatekoa prestatzen zuten. Zer jaten zuten azaltzen du: taloa, txerri saiheskia... Ondoren, sorora joaten ziren lanera.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MUT-029-036 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Larunbatetan lan egiten behar izaten zen baserrian. Igandetan, berriz, goizeko zazpiretako mezara joaten ziren. Meza ondoren, etxeratu, arropa aldatu eta jatekoa prestatzen zuten. Zer jaten zuten azaltzen du: taloa, txerri saiheskia... Ondoren, sorora joaten ziren lanera.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia