Meza ondoren, lanera
Hizlaria(k):
Furundarena Kalzakorta, Lorea
Larunbatetan lan egiten behar izaten zen baserrian. Igandetan, berriz, goizeko zazpiretako mezara joaten ziren. Meza ondoren, etxeratu, arropa aldatu eta jatekoa prestatzen zuten. Zer jaten zuten azaltzen du: taloa, txerri saiheskia... Ondoren, sorora joaten ziren lanera.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Nerea Arrizabalaga - Ainhoa Bernabe
- Data: 2012(e)ko martxoaren 20a
- Iraupena: 0:00:57
- Erref: MUT-029/036
- Kodifikatzailea: Ainitze Oruesagasti
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Erlijioa » Elizkizunak eta otoitzak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriko bizimodua
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!