Jatekoa
Hizlaria(k):
Pagoaga Soraluze, Jose Luis
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MUT-024-007 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Astean zehar etxeko babarruna, baba gorria edo zuria, jaten zuten. Igandetan, berriz, garbantzuak. Taloa, morokila eta esnea ere ez zen falta izaten. Taloa eta morokila egiteko irina fin-fina izaten zen; bahean pasatzen zuten.
- Auzoa: Olatz
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Aintzane Agirrebeña - Nerea Arrizabalaga
- Data: 2011(e)ko azaroaren 19a
- Iraupena: 0:01:57
- Erref: MUT-024/007
- Kodifikatzailea: Ainitze Oruesagasti
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Garia , Baserria » Baserriko lanak » Artoa , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!