Mutriku (Gipuzkoa)

Antxoaren kontserba

Antxoaren kontserba Lehorreko lanari buruzko azalpenak. Antxoa gazitu eta segituan latan sartu behar izaten da. Kontserba lantegiko italiarrek "plata, plata" esaten zien antxoaren tripa pare zuria nahi izaten zutelako; ez zuten nahi izaten bizkar alde beltza jartzerik. Antxoak barrilean banan-banan nola enpakatzen zituen azaltzen du.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MUT-022-013 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Lehorreko lanari buruzko azalpenak. Antxoa gazitu eta segituan latan sartu behar izaten da. Kontserba lantegiko italiarrek "plata, plata" esaten zien antxoaren tripa pare zuria nahi izaten zutelako; ez zuten nahi izaten bizkar alde beltza jartzerik. Antxoak barrilean banan-banan nola enpakatzen zituen azaltzen du.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia