Antxoaren kontserba
Hizlaria(k):
Arreitunandia Larrañaga, Nati
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MUT-022-013 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Lehorreko lanari buruzko azalpenak. Antxoa gazitu eta segituan latan sartu behar izaten da. Kontserba lantegiko italiarrek "plata, plata" esaten zien antxoaren tripa pare zuria nahi izaten zutelako; ez zuten nahi izaten bizkar alde beltza jartzerik. Antxoak barrilean banan-banan nola enpakatzen zituen azaltzen du.
- Proiektua: Mutrikuko kantak
- Elkarrizketatzailea(k): Nerea Arrizabalaga - Garbiñe Garagarza
- Data: 2008(e)ko azaroaren 07a
- Iraupena: 0:00:55
- Erref: MUT-022/013
- Kodifikatzailea: Ainitze Oruesagasti
- Gaia(k): Itsasoa » Lehorreko lanak » Arrain fabrikak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!