Markina-Xemein (Bizkaia)

Miranda de Ebroko, Bilboko eta Llaneseko langile-batailoian

Miranda de Ebroko, Bilboko eta Llaneseko langile-batailoian <p>Bilbotik Logro&ntilde;oko zezen-plazara eroan zituzten preso. Han, poliziek inspekzioak zituzten. Logro&ntilde;otik Miranda de Ebrora (Burgos) eroan zituzten; langile batailoietako 14 eta 15 zenbakiak biak zeuden bertan. Handik, Bilbora ekarri zituzten atzera ere. Karrantzan trenbideak konpontzen egon ostean Llanesera (Asturias) eroan zituzten zubiak egitera.</p>

Tamaina:

Bilbotik Logroñoko zezen-plazara eroan zituzten preso. Han, poliziek inspekzioak zituzten. Logroñotik Miranda de Ebrora (Burgos) eroan zituzten; langile batailoietako 14 eta 15 zenbakiak biak zeuden bertan. Handik, Bilbora ekarri zituzten atzera ere. Karrantzan trenbideak konpontzen egon ostean Llanesera (Asturias) eroan zituzten zubiak egitera.