Markina-Xemein (Bizkaia)

95-110 litroko zahagiak eta azunbre erdiko pitxerrak

95-110 litroko zahagiak eta azunbre erdiko pitxerrak 95-110 litroko ardo-zahagiak izaten zituzten tabernan. Azunbre erdiko (litro bat) pitxerra ("txarrie") erabiltzen zuten zerbitzatzeko, txikitoka barik azunbre erdiko zerbitzatzen zen.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MAR-028-042 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
95-110 litroko ardo-zahagiak izaten zituzten tabernan. Azunbre erdiko (litro bat) pitxerra ("txarrie") erabiltzen zuten zerbitzatzeko, txikitoka barik azunbre erdiko zerbitzatzen zen.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia