Gazta egiteko prozesua
Hizlaria(k):
Zinkunegi Agirre, Joxe Mari
;
Zinkunegi Agirre, Julian
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LIZ-004-038 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Ardiak eskuz jezten zituzten. Gazta nola egiten zuten azaltzen du. Kilo bateko gazta egiteko zazpi litro esne behar izaten ziren. Behi-esnearen eta ardi-esnearen arteko aldea: ardi-esnea lodiagoa izaten da, sebo gehiago izaten du.
- Proiektua: Lizartzako ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Maddi Soroa
- Data: 2011(e)ko urriaren 19a
- Iraupena: 0:03:37
- Erref: LIZ-004/038
- Kodifikatzailea: Ainitze Oruesagasti
- Gaia(k): Ekonomia eta industria » Lan-prozesuak , Baserria » Baserriko lanak » Artzaintza
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!