Galdutako gaztai eta esneak
Hizlaria(k):
Iturrioz Etxebarria, Mertxe
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LEM-001-017 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Gaztaiak hilabete inguruz behintzat lagatzen zituzten lehortzen. Ez ziren asko galtzen, gatza izaten baitzuten. Udan freskotan eduki behar izaten zen esnea, ez galtzeko. Galdutako esnearekin gatzatua egiten zuten.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Etxazarra
- Data: 2013(e)ko irailaren 18a
- Iraupena: 0:01:31
- Erref: LEM-001/017
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Artzaintza
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!