Bi seme zesta puntako jokalariak

Bi seme zesta puntako jokalariak <p>Lekeition pilotari onak izan dira. Akarregi eta Mendieta famatuenak, eskuz. Bi seme zestako pilotariak izan dira. Bat Ameriketan bizi da eta bestea Milanen. Milanen ere egon zen frontoia.</p>

- Ta hamen, frontoi eukindde, Lekitton eongo zin ba pelotari onak.
- Bai bai bai, egon diraz, egon diraz bai.
- Zeintzuk?
- Asko jokatute, bueno baiña, badakixu ze eguan? Jateko dirurik ez eguan, ta danak itsasora, hantxe eguan ta, baiña pelotan ondo jokatuten ebezenak be baeguan e? urten Akarregik bakarrik urten eban, bai Akarregik ta Mendieta bestie.
- Ez, harek, zestakuk diraz, zestakuak, Ameriketan daukat bat ezkonduta, urtin urtien etorten da. Ta besti Italien. Ha be urtin urtien, udan.
- Ta Italian nun dau ba bestie?
- Milan.