Larraul (Gipuzkoa)

Gaztainak nola jaten zituzten

Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.

Hizlaria(k): Irazu Azkue, Joxe

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan LUL-009-007 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Gaztainak egosita edo danbolinean erreta jaten zituzten. Gaztaina motelak zirela iruditzen zaio; erreta jarrita biziagoak ziren. Edozein momentutan jaten zituzten. Artoa ere erretzen zuten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia