Egunez ogia eta gauetan taloa edo morokila
Hizlaria(k):
Arrizabalaga Zarraonaindia, Laura
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan IBG-011-029 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Egunez ogia jaten zen, baina gauean taloa. Taloa eta esnea zen afaria; edo patata frijituak eta txorizoa arto barruan edo talo barruan sartuta. Beste batzuetan, morokila jaten zen: arto-irina urarekin eta gatzarekin eginda, galdarako beheko aldea erre arte.
- Proiektua: Eako ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Andere Gonzalez
- Data: 2015(e)ko martxoaren 17a
- Iraupena: 0:00:53
- Erref: IBG-011/029
- Kodifikatzailea: Arantza Bilbao
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Artoa , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!