Getaria (Gipuzkoa)

Atuna harrapatzeko prozesua

Atuna harrapatzeko prozesua Atuna harrapatzeko kanaberak eta kakoak erabiltzen ziren. Kako handiak arrain beltzak harrapatzeko ziren. Haien haragiak ez zuen balio jateko; baina haien koipea sukaldean erabiltzen zen gerraostean, oliorik ez zegoenean. Atunak harrapatutakoan, matapasarekin buruan jo, amua kendu eta palketan sartzen zituzten.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan GET-029-009 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Atuna harrapatzeko kanaberak eta kakoak erabiltzen ziren. Kako handiak arrain beltzak harrapatzeko ziren. Haien haragiak ez zuen balio jateko; baina haien koipea sukaldean erabiltzen zen gerraostean, oliorik ez zegoenean. Atunak harrapatutakoan, matapasarekin buruan jo, amua kendu eta palketan sartzen zituzten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia