Etxean egindako ogia; jatun txarra
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Iribar Ozollo, Juanito
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan GAU-010-004 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Laba etxean izaten zuten. Beraien amak 8 egunetarako ogia egiten zuen. Taloa ere egiten zuten. Bera ez da izan morokil zalea. Bera talo-zopak janez hazitako mutila dela dio.
- Proiektua: Gautegiz-Arteagako toponimia
- Elkarrizketatzailea(k): Nerea Goiria Mendiolea - Julian Uriarte
- Data: 2018(e)ko uztailaren 27a
- Iraupena: 0:01:38
- Erref: GAU-010/004
- Kodifikatzailea: Nerea Goiria Mendiolea
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Garia , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!