Garai (Bizkaia)

Gaztaia egiteko prozesua

Gaztaia egiteko prozesua Gaztaia egiteko prozesua azaltzen du. Esnea jetzi, iragazi, legarra eman, eskuekin mamia jeitsi eta moztu egiten zen. Gaztaia egiteko ontzia hartu, zuloduna, eta han berriz gaztaia apurtu atzamarrekin eta estutuz ura atera. Buelta eman eta berriz estutu egiten zen. Urik ateratzen ez zuenean, egina zegoen. Ura txerriei ematen zieten.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan GAI-002-010 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Gaztaia egiteko prozesua azaltzen du. Esnea jetzi, iragazi, legarra eman, eskuekin mamia jeitsi eta moztu egiten zen. Gaztaia egiteko ontzia hartu, zuloduna, eta han berriz gaztaia apurtu atzamarrekin eta estutuz ura atera. Buelta eman eta berriz estutu egiten zen. Urik ateratzen ez zuenean, egina zegoen. Ura txerriei ematen zieten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia