Etxarri Aranatz (Nafarroa)

Ogia eta taloa

Ogia eta taloa Ogia amak egiten zuen etxean. Lau edo zortzi egunetarako egiten zen ogia. Ogia ez zegoenean taloa jaten zuten.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ETX-020-009 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Ogia amak egiten zuen etxean. Lau edo zortzi egunetarako egiten zen ogia. Ogia ez zegoenean taloa jaten zuten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia