1 |
Arkaitzatik Oiartzunera enkarguak egitera |
|
2 |
Baserriko produktuek estimazio handia kalean |
|
3 |
Elorria mizpirarekin txertatzen |
|
4 |
Fruta-arbolak eta txoriak |
|
5 |
Egur-ikatza egitera mendira |
|
6 |
Arrantzaleak baserritara arrain saltzen |
|
7 |
Kaniketan txarra |
|
8 |
Goizuetara, arrautzak saltzera |
|
9 |
Basoko lanetan ibili zenekoa |
|
10 |
Sagardoa egiteko dolarea etxean |
|
11 |
Denda ondoko jangela |
|
12 |
Asto-tokia eta azoka |
|
13 |
Arraina nahiko libre, haragia kontrolatuta |
|
14 |
Jakien kalitatea; errazionamenduko ogia |
|
15 |
Bizilagunen arteko tratua; baratzea etxe atzean |
|
16 |
Basolanetan, pinua aldatzen |
|
17 |
Añarbe baserria urpean da |
|
18 |
Gurasoekin lanean; baratzea eta txerri-hiltzea |
|
19 |
Sukaldea eta etxeko otorduak |
|
20 |
Egun berezietako otorduak; janari denda |
|
21 |
San Tomas eta Errenteriako feria |
|
22 |
Etxe inguruko baratzeak eta animaliak |
|
23 |
Beti lapurrerian |
|
24 |
Errenteriako feriaren bizia eta amaren joan-etorriak |
|
25 |
Ama plazan salmentan ibiltzen zen |
|
26 |
San Juan eta Hondarribitik Errenteriara arraina saltzera |
|
27 |
Lehengo janaria eta oraingoa |
|
28 |
Baserriko lanak ikasi baserritar izan gabe |
|
29 |
Garia eta artoa entregatu beharra |
|
30 |
Arkaitzan erlauntzak daude egun |
|
31 |
Goiko kalea lehen |
|
32 |
Gurasoen lana |
|
33 |
Errenteriako sagardotegiak |
|
34 |
Sagardoa txarroan |
|
35 |
Hamaika urterekin basora lanera |
|
36 |
Mutil lanetan aritzetik morroi izatera |
|
37 |
Morroi lanetan jai egunik ez |
|
38 |
Txerria hiltzen laguntzen |
|
39 |
Eztia egiten |
|
40 |
Argizaria egiten |
|
41 |
Sagarrondoak bota zituztenekoa |
|
42 |
Añarbe urez betetzen hasterako, bi urte joan ziren |
|
43 |
Garai bateko plaza |
|
44 |
Egun baino genero hobea |
|
45 |
Taloak eta gazta |
|
46 |
Txerriaren kurrixkekin izutua |
|
47 |
Lartzabalen amaren baserrian |
|
48 |
Azokan denetarik |
|
49 |
Gaztañon baratzeak nagusi |
|
50 |
Erremolatxa panpina modura |
|
51 |
Oilategia, erletxea eta sagastia |
|
52 |
'Donosti sagarra' |
|
53 |
Esnea saltzera kalera |
|
54 |
Gereziak batzen, arbolara igota |
|
55 |
Sagar arbolak |
|
56 |
Sagardoa eta pitarra egiten |
|
57 |
Errotara, artoarekin |
|
58 |
Antzinako sagardogintza |
|
59 |
Pinuaren gainbehera |
|
60 |
Egurra txikitzen, okindegietarako |
|
61 |
Kalera esnea partitzera; astotokiak |
|
62 |
Astoarekin kalera |
|
63 |
Esnea saltzen jarraitu zuten |
|
64 |
Esnea saltzen jarraitu zuten II |
|
65 |
Ganadu lanak |
|
66 |
Sagardoa egiten, tolarean |
|
67 |
Lehen izaten zituzten menuak |
|
68 |
Errenteriako merkatu-plaza |
|
69 |
Etxeko sagardoa edaten |
|
70 |
Baratzeari esker lortutako jeneroa |
|
71 |
Etxean zituzten animaliak |
|
72 |
Etxeko txakur bihurria |
|
73 |
Sagarrondo asko Aitzondon |
|
74 |
Sagar klase asko |
|
75 |
Oiloak balkoian eta tresnak ukuiluan |
|
76 |
"Patxiku kanpa" eta baratzeko lanak |
|
77 |
Apaiza baratzean eta sagardoa botilatan sartzen |
|
78 |
Aita sagar garraio Bedaio aldetik Errenteriara |
|
79 |
Errenteriako Xenpelar plazako igandeetako feria |
|
80 |
Hamar urterekin behi-aurrean |
|
81 |
Aita egur garraio |
|
82 |
San Juan Xarreraino mendiz mendi, batere giharretako minik gabe. |
|
83 |
Aranoko San Roke baseliza |
|
84 |
Baserritik plazara karroan zein astoarekin |
|
85 |
Zekorrak esnea du pentsurik onena |
|
86 |
Zamalbide ingurua asko aldatu da garai batetik hona |
|
87 |
Goseari aurre egiteko moduak |
|
88 |
Mendira lanera etxeko jatekoarekin |
|
89 |
Arkumea maitea zuten |
|
90 |
Barazkiak eta esnea kalez kale saltzen |
|
91 |
Txerri-hiltzea |
|
92 |
Errenterian oiloak balkoietan |
|
93 |
Aiton-amonen baserrira |
|
94 |
Koltxoiak hustu, garbitu eta betetzen |
|
95 |
Artoa txikitzera Oiartzungo Ugaldetxo auzora |
|
96 |
Aita Landarbasoko mendi-guarda |
|
97 |
Lur ospelak |
|
98 |
Gereziak saltzera Hernanira eta Donostiara |
|
99 |
Joalea soroan, animaliak izutzeko |
|
100 |
Azerien erasoak |
|