Hasieran `Bereluma´, ondoren `Lurgabe´ musika taldea

Hasieran `Bereluma´, ondoren `Lurgabe´ musika taldea <p>Lau lagunek Odeoiko jaialdian parte hartu zuten. Disko bat atera zuten kanta batzuekin. Hasieran bertako kantak abesten zituzten; "Eurovision" lehiaketa irabazi zuen kanta Juan San Martinek euskaratu zien. Lau nesketako batek taldea laga zuen, mutil-laguna topatu zuenean. Hasieran <em>Bereluma</em> taldea izan ziren eta ondoren <em>Lurgabe</em>. 1969an atera zuten lehen diskoa.</p>

Tamaina:

Lau lagunek Odeoiko jaialdian parte hartu zuten. Disko bat atera zuten kanta batzuekin. Hasieran bertako kantak abesten zituzten; "Eurovision" lehiaketa irabazi zuen kanta Juan San Martinek euskaratu zien. Lau nesketako batek taldea laga zuen, mutil-laguna topatu zuenean. Hasieran Bereluma taldea izan ziren eta ondoren Lurgabe. 1969an atera zuten lehen diskoa.