1990eko Gaztetxearen jaietako egitaraua: M-ak, Maia, Gozategi

1990eko Gaztetxearen jaietako egitaraua: M-ak, Maia, Gozategi <p>1990eko jaietako egitaraua Gaztetxean. M-ak taldea zetorrela eta eguna borobildu nahi izan zuen. Jon Maiari proposatu zion bertsotara etortzea. Gozategi anai-arrebak ere "fitxatu" zituen, Debako jaietan ikusita. Amnistiaren aldeko txosna King-kong azpian zegoen (artean eraikina egin gabe). Handik hasita Maalaraino kalejiran joan ziren. Pottoko taldea ere egon zen, Bergarako Taun Taun antzerki-taldea ere bai. Egun berezia izan zen berarentzat eta mugarria izan zela uste du, egun hartan euskara izan zelako nagusi. Urtean zehar ateratako dirua kultur-ekitaldietarako erabiltzen zuten. Presoen aldeko txosnak ez zuela dirurik jarri behar ere erabakita zuten.</p>