Euskara gehiago Gaztetxean, elkarteen harremanari esker

Euskara gehiago Gaztetxean, elkarteen harremanari esker <p>Euskarari bultzada emateko, garrantzitsua izan zen Intsumisoen presentzia Gaztetxean, haietako asko euskaldunak zirelako. Zazpiki irratiarekin harremana ere bai, euskararen presentzia nabariagoa zelako Zazpikin. Jendeak egur handia eman zion Gaztetxeari drogen kontuarekin eta, horri aurre egiteko, Errotatxo elkartearekin bat egin zuten. Gaztetxea gorpuzten joan zen eta euskararen presentzia ere gero eta handiagoa zen. Era natural batean bilerak euskaraz egitera pasa ziren.</p>