Elgoibar (Gipuzkoa)

Eguneroko jatorduak

Eguneroko jatorduak Babarruna izaten zen ohiko bazkaria, okela zezina eta urdai apur batekin. Umetan ikasi zuen jatorduak prestatzen. Arratsaldean merienda egiten zuten, eta afaltzeko barazkiak patatekin eta esne-zopak hartzen zituzten. Gaztaina denboran gaztainak afaltzen zituzten.
Babarruna izaten zen ohiko bazkaria, okela zezina eta urdai apur batekin. Umetan ikasi zuen jatorduak prestatzen. Arratsaldean merienda egiten zuten, eta afaltzeko barazkiak patatekin eta esne-zopak hartzen zituzten. Gaztaina denboran gaztainak afaltzen zituzten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia