Goserik ez
Hizlaria(k):
Balzola Astarloa, Felix
Baserriko bizimodua. Zer jan eta edaten zuten: txerrikia, zezina, sagarra, gaztaina, sagardoa... Fruta-arboletatik sagarra bildu, eta auzoko Aranburu baserriko dolarean egiten zuten sagardoa. Sagar asko biltzen zuten. Baserrian ez zuten goserik ezagutu.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Kepa Elortza
- Data: 2010(e)ko otsailaren 25a
- Iraupena: 0:01:26
- Erref: EGB-048/056
- Kodifikatzailea: Ainitze Oruesagasti
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Sagardogintza , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!