Don Zelestino abadea fusilatu egin zuten

Don Zelestino abadea fusilatu egin zuten <p><em>Hijas de Mar&iacute;a</em> kongregazioa eta <em>Acci&oacute;n Cat&oacute;lica</em> oso zorrotzak ziren. Dantza lotuan egiteagatik, lagun bat kongregaziotik bota egin zuten. Don Zelestino Onaindia abadea abertzalea izateagatik fusilatu zuten. Zelestinoren anaiak, <em>Padre Olaso</em> gaitzizenarekin, <em>Radio Par&iacute;s</em>etik egiten zuen berba.</p>

Tamaina:

Hijas de María kongregazioa eta Acción Católica oso zorrotzak ziren. Dantza lotuan egiteagatik, lagun bat kongregaziotik bota egin zuten. Don Zelestino Onaindia abadea abertzalea izateagatik fusilatu zuten. Zelestinoren anaiak, Padre Olaso gaitzizenarekin, Radio Parísetik egiten zuen berba.