Jatekoak
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Agirregomezkorta Ibarluzea, Ventura
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan EGB-004-035 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Babak, porruak, txerrikiak, buzkantza... jaten zituzten Buzkantza: ardiaren tripak, egosia, odolesteak egiten diren modura. Jatekoa baserriko produktuak ziren. Txerria hiltzen zenean askako txorrota handia erabiltzen zen garbitzeko. Ogia etxean egiten zuten.
- Proiektua: Elgoibartarren esanetan
- Elkarrizketatzailea(k): Iratxe Abarrategi
- Data: 2002(e)ko urtarrilaren 11a
- Iraupena: 0:03:34
- Erref: EGB-004/035
- Kodifikatzailea: Eli Izagirre
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko lanak » Baserriko animaliak
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!