Donostia (Gipuzkoa)

Kokoa jan ondoren lehertu beharrean

Kokoa jan ondoren lehertu beharrean Gose urteak oso gogorrak ziren eta Lizarriturriko langile batek xaboia egiteko erabiltzen zen koko zati bat jan zuen behin. Jan eta gero puzten hasi zen eta lehertu behar zuela pentsatu zuten. Orduan medikua zuten lantegian.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DON-113-025 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Gose urteak oso gogorrak ziren eta Lizarriturriko langile batek xaboia egiteko erabiltzen zen koko zati bat jan zuen behin. Jan eta gero puzten hasi zen eta lehertu behar zuela pentsatu zuten. Orduan medikua zuten lantegian.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia