Kokoa jan ondoren lehertu beharrean
Hizlaria(k):
Aranzadi Urretabizkaia, Joxe Pablo
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DON-113-025 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Gose urteak oso gogorrak ziren eta Lizarriturriko langile batek xaboia egiteko erabiltzen zen koko zati bat jan zuen behin. Jan eta gero puzten hasi zen eta lehertu behar zuela pentsatu zuten. Orduan medikua zuten lantegian.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Idoia Etxeberria
- Data: 2010(e)ko apirilaren 29a
- Iraupena: 0:02:16
- Erref: DON-113/025
- Kodifikatzailea: Nerea Goiria Mendiolea
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Osasuna » Medikuak eta sasimedikuak , Lantegiak » Ekonomia eta industria » Gipuzkoako lantegiak » Donostialdeko lantegiak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!