Atunetako arrantza: ontziko bizimodua
Hizlaria(k):
Puerta Galdos, Jabier
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DON-082-051 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Atunetako arrantza. Bi-hiru egunetarako. Orain Azores arte joaten dira, baina lehen gertu. Sukaldea. Marmitakoa beti. Patata, olioa. Orain denetik eramaten dute. Egurra eta harri-ikatza sukaldean. Ardo kupela. Lo nola egiten zuten.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Idoia Etxeberria
- Data: 2010(e)ko otsailaren 23a
- Iraupena: 0:02:39
- Erref: DON-082/051
- Kodifikatzailea: Idoia Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Itsasoa » Arrantza-kanpainak » Atuna , Itsasoa » Arrantzontziko bizimodua eta lanak » Itsasontziko bizimodua
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!