Dima (Bizkaia)

Sagar asko etxean; klaseak

Sagar asko etxean; klaseak Sagar asko zuten etxean eta saldu egiten zituzten. Sagar klase asko zuten: "gazea", "gaza-baltza", "erreinetea", urtebete sagarra.... "Gaza-baltza" ganbaran edukita zimeldu egiten zen eta oso gozoa izaten zen. Gainera, asko irauten zuen usteldu barik. Sagarrak gordinik edo erreta jaten zituzten. Ohiko bazkaria: babak, urdai edo txorizo zati txikiren batekin, eta sagarrak. Gabonetan konpota jateko ohitura.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DIM-008-008 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Sagar asko zuten etxean eta saldu egiten zituzten. Sagar klase asko zuten: "gazea", "gaza-baltza", "erreinetea", urtebete sagarra.... "Gaza-baltza" ganbaran edukita zimeldu egiten zen eta oso gozoa izaten zen. Gainera, asko irauten zuen usteldu barik. Sagarrak gordinik edo erreta jaten zituzten. Ohiko bazkaria: babak, urdai edo txorizo zati txikiren batekin, eta sagarrak. Gabonetan konpota jateko ohitura.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia