Eguneroko jana baserritik lortua
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Unanue Olaizola, Ramon
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DEB-007-015 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Haragia eta etxeko jana ez dute kaletik erosi behar, baserritik ateratzen dute eguneroko bizimodua egiteko adina. Ganadua hiltzera hiltegira eramaten dute etxean hiltzea debekatua baitago. Txerria ere hiltzen dute. Garai batean kutxa batean ekarri eta gatzetan kontserbatzen zuten haragia.
- Auzoa: Itziar
- Proiektua: Patxi Aldabaldetreku beka 2003
- Elkarrizketatzailea(k): Nagore Dorronsoro
- Data: 2003(e)ko otsailaren 19a
- Iraupena: 0:03:56
- Erref: DEB-007/015
- Kodifikatzailea: Aitziber Otegi
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriko bizimodua , Bestelako kontuak » Gaur egungo kontuak
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!