Bilaketa

Pasarteak (16)

• Oporretako entretenimenduak
    ...ola bizi nitzan, hondartzan. Ni ondo bizi nitzan. Arraldian jaiotakua naiz ni. Zuk ba al dakizu arraldia zein dan? Ba, hortxe. Hor inguruan jaiua nitzan.... Hor inguruan jaiua nitzan, ta guk egun guztiyan arraldian, gu itsasuan. Ta, bestela, plaza dantza noski,...
    Media: Bideoaren ikonoa Audioaren ikonoa
  • Arrantzaren inguruko lexikoa
    ...zu zer dan? Zea, quisquilla, kixkilla txiki hori, arraldian ta eoten da kixkilla txiki hori, ixkira, hura ...
  • Aitak lanpernatan egiten zuen
    ... onenak mediku edo apaizentzat izaten ziren. - Ta arraldean ez al zenuten arraldeko zeak... - E? - Arraldean ez zenuten arrantzuan iten, arraldean? Beti uretan? Uretan barruan, itsasuan? - A, ...
  • Zarauztarrak hondartzan leku jakin batzuetan bakarrik
    Zarauztarrak hondartzara Perlatik Arraldera bitartean bakarrik joaten ziren. Ibairantz ino...
    Media: Bideoaren ikonoa
  • Itsasoa baserritik bertan
    Itsasoa baserritik bertan dute eta harraldera jaisten ziren arrantzara. Asko izaten zen lehe...berton-berton. Geo ikusiko dek! - Bai. Bertatik, arraldea ta jeisteko, bertatik jaisten zeate? - Bai, be...
  • Arrain txikiak ere harrapatzen ziren harraldean
    ...urdua ta, klase asko! Angirak eta… - Eta bertan, arraldian? - Arraldian, bai. - A bai, e? Potzuetan eta geratzen zian... goitik behera sakauta. - Baiña bertara jeitsi, arraldea jeitsi… - Bai. Uretan ibilli, uretan… - Ibill...

Emaitzak: 16 | Orriak: 1 2