Indaba: eguneroko jatekoa
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Elordi Egurrola, Miguel
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan BRT-010-024 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Indaba ia egunero jaten zen lehen eta domeketan garbantzua. Oso arrain gutxi jaten zuten, jatekotan antxoa eta atuna. Gerra sasoian trukea egiten zen, ohikoa zen.
- Proiektua: Lea-Artibaiko ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Nerea Goiria Mendiolea
- Data: 2010(e)ko abenduaren 21a
- Iraupena: 0:02:32
- Erref: BRT-010/024
- Kodifikatzailea: Nerea Goiria Mendiolea
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriko bizimodua
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!