Mariaren Lagundiaren aldaketa izugarria; metodologia aldatu beharra

Mariaren Lagundiaren aldaketa izugarria; metodologia aldatu beharra Beraiek Mariaren Lagundia ikastetxean ikasi zutenez, eskolaren aldaketa-prozesu guztia ikusi dute. Aldaketa handiena garai batean dena gaztelaniaz zela eta guztiz euskaldundu zela. Metodologia nola aldatu den urteetan zehar. Beraiek ez dute Xabiertxo liburua erabili izan. Chiquitin liburuak, gaztelaniaz. Pilar Lonarbideren metodologia. Haren ipuinak oraindik erabiltzen dituztela diote. Beharrezkoa da metodologiak berritzea, aurrera egiteko.